Misslyckad bänk

Jag har ju glömt att berätta om hur det har gått med utmaningen i bänkpress!

Kort sagt; jag har misslyckats.

Efter en snabb ökning i höstas planade det ut och jag fastnade på 90 kg (målet var 100). Programmet jag följde (från The Four Hour Body) gjorde väldigt tydligt att man måste lägga på sig kroppsvikt när man kör efter träningsschemat, vilket jag inte var beredd att göra eftersom det krockade med en annan utmaning jag var med på.

Min tanke var att jag ändå bara skulle öka så lite till att jag inte behövde lyssna till de råden. Det visade sig vara fel.

Det gick väldigt bra med den andra utmaningen och jag är nöjd med min kroppssammansättning idag. Jag får helt enkelt gå genom livet utan att ha tagit 100 kg i bänk ser det ut som. Det är inte en utmaning som jag kommer att ha kvar och försöka mig på igen, så viktigt är det inte. Jag gillar att vara relativt lätt och tänker fortsätta med det.

Men ett misslyckande ska kallas ett misslyckande! Mot nya mål och utmaningar!

6 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Auri Sacra Fames
    Maj 03, 2012 @ 13:55:13

    Du hade ju kunnat lägga på dig kroppsvikt (om du inte haft flera utmaningar) och sen gått ner, det var det som stoppade mig från vårens bänkmål (att det var dags att gå ner i vikt=mindre styrka) och jag misslyckades också när jag hamnade ca 3,6% från vikten jag tänkt ta runt min senaste födelsedag =/

    Viktminskningen underlättade iaf mitt andra mål att ta min kroppsvikt i push-press. Synd att du lägger ner, tycker att det är underhållande med styrkemål bland ekonomibloggarna =)

    Nästa höst och vår blir det nya tag för mig men sommaren blir bara underhållsträning och mer fokus på slappande.

    Svara

    • jobbochfirma
      Maj 03, 2012 @ 21:56:33

      ”Fokus på slappande”, låter bra!

      Svara

      • Auri Sacra Fames
        Maj 03, 2012 @ 23:55:48

        *hehe*, låter kanske dumt men efter flera år där jag lagt ner nästan all semester på renovering och byggprojekt tänkte jag se till att samla krafter och verkligen vara ledig inför höstens utbyggnadsplaner =) (Försökte även förra sommaren men misslyckades och drog igång en massa projekt…)

  2. Legendarisk
    Maj 03, 2012 @ 21:48:31

    Men då borde vi ju starta någon annan utmaning sinsemellan 🙂 några förslag?

    Svara

  3. Legendarisk
    Maj 04, 2012 @ 21:21:40

    Nej jag har inte gett upp faktiskt 🙂 tränar som aldrig förr. Dock är jag inte över 100 än även om det förhoppningsvis är nära nu.

    Ja det får vi göra 🙂 ser fram emot den där ölen!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: