Att ge upp

Jag körde Vikingarännet i år. Under ganska många timmar stirrade jag framför mig och hade lite tid att fundera.

Det var säsongens klart sämsta förutsättningar för skridskoåkning, och det var sån is att man mest stapplade omkring och försökte hålla sig upprätt.

Jag hade långtgående funderingar på att ge upp, men när jag insåg att jag ändå skulle få problem att ta mig hem och att jag skulle känna en otrolig tomhet gjorde att jag fortsatte.

När jag väl hade bestämt mig för att inte ge upp kände jag en härlig befrielse. Jag behövde inte fundera längre, inte väga för- och nackdelar mot varandra. Jag behövde bara hålla ner blicken och kämpa, ett skär i taget.

Så vill jag beskriva ett bra sparande. Inte fundera i varje skär på vart man ska, utan bara kötta på och fokusera på just nu. Det är fortfarande ett långsiktigt tänkande, man har ju tänkt ut målet, men man behöver inte omvärdera sin strategi varje minut.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. AktieHank
    Maj 05, 2012 @ 19:58:03

    Ge upp är inget för sparare! =)
    Bra jobbat på Vikingarännet!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: