Så tuktas ett kommentarsfält

Jag älskar verkligen att Cornucopia? finns!

Jag menar inte att jag håller med honom om allt, men hans åsikter och kunskap, och hans sätt att dela med sig av dem, är på riktigt viktiga för vår framtid!

Ett så bra självförtroende och sån massiv stake som han har kan bara komma från en nästan totalt autonom livsstil. Han behöver inte krypa för någon, han har bra på fötterna och är väl påläst.

Jag har inte så många negativa kommentarer på bloggen, men mitt självförtroende föranleder mig till att tro att de elaka har helt rätt. Cornu däremot, behandlar sina neggare så här:

Fredrik, inte mitt problem om du tappar respekt för mig. Jag har inte bett om din respekt från första början. Har aldrig varit mitt problem och kommer aldrig bli mitt problem. Gnälliga läsare finns det alltid och jag kör vidare som jag vill oavsett ”nu tappade jag respekten”, ”jag tappar mer och mer respekten för…”, ”nej, nu slutar jag läsa om du skriver mer om …”.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Filip
    Maj 08, 2012 @ 11:16:07

    Det är så här man gör om man har ”fuck-you-money”. Det är ju därför de flesta politiker och arbetsgivare jobbar stenhårt för att så få människor ska kunna skapa sig eget oberoende, äkta oberoende, utan i stället fortsätta vara beroende av deras allmosor.
    Det lär finnas flera excentriska personer i England än i något annat land. Mången förmögenhet skapades i England på 1600-talet och framåt och inställning ärvs genom generationerna.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: