Styvmoderligt skötta projekt

Jag borde inte sitta här och skriva inlägg, jag borde fixa till mina små webbprojekt.

Ett par av dem är verkligen diamanter som inte bara är oslipade, de är icke fungerande eller till stor del osynliga. Skämmes ta mig fan! Det är lite så jag jobbar, att jag kör järnet när jag har motivation (och lite tid), för att sedan glömma bort det helt. Måste nog fixa till det arbetssättet om det ska finnas någon som helst chans att lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: