Jag har för mycket tid

Han har sagt det förut, men nu var det verkligen det dummaste jag har hört på ett tag.

Min vän berättade om något på internet och beskrev livligt vad som publicerats. Jag blev glad att han visade intresse för det eftersom jag själv kände väl till det. Så väl att jag har skapat en webbsida om det, med aggregerad information, som står och tuffar på av sig själv.

Istället för att ryggdunka eller nåt sånt tjafsigt så flinade han och sa att jag har alldeles för mycket tid. Med alla projekt jag har, och en fästmö som kräver uppmärksamhet, så kan jag garantera att tid är något jag har alldeles för lite av.

Till saken hör att han är en filmtok. Inget ont i att ha ett intresse som att kolla på film, men att skapa något måste väl ändå vara mindre slöseri med tid än att kolla på film, eller?

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. AktieHank
    Jun 07, 2012 @ 21:35:54

    Tror inte man ska jämföra någon annans tid med ens egen. Man gör vad man vill med sin tid! Vissa gillar film andra gillar att skapa något. Jag gillar bägge!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: