Min mammas firma

Min mor har haft ett pytteföretag i några år. Idén är bra men småskalig. Min far har skrattat åt henne och sagt att det nog kostar mer än hon får in, även oräknat arbetstiden.

Men nu när hon har gått i pension från sin anställning så har hon fått förnyad kraft. Hon bad mig läsa igenom säljbrevet hon skulle skicka ut, vilket ledde till att jag skapade en hemsida åt henne och gjorde en kalkyl för hennes affärsmodell.

Det visade sig att hon troligen kommer att tjäna vad som för henne skulle vara en bra timlön och kostnaderna är inte alls så skrämmande. Till och med farsan är numera med på tåget, även om han skulle värdera sina egna timmar lite högre.

Det finns inget roligare sätt att hjälpa sina anhöriga än att hjälpa till att bygga vidare på en affärsidé!

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Legendarisk
    Jul 07, 2012 @ 09:39:20

    Måste kännas riktigt härligt att få dela med dig av din passion till någon närstående. Jag har precis börjat visa min bror hur han kan göra egna sidor och börja tjäna pengar. Känns riktigt fint 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: