Det har börjat hektiskt

Det är helt galet hur snabbt det har gått sedan vi bestämde oss för att köpa den nya webbutiken. Till råga på allt har jag varit tvungen att arbeta hårt och mycket på jobbet, så jag har inte riktigt haft tid att kolla och jaga för att få alla system att fungera.

En sak i taget löser sig men det är ännu lite kvar. Sen har jag haft ett par samtal med kunder också. Så här i början är jag en tok som går med på att fixa allt. Det är medvetet eftersom jag särskilt i början vill göra allt för kunderna och lära mig vad de vill ha och vad som tar tid. Senare kan jag vara lite tuffare och mer selektiv, när jag har fått bra rutiner.

Idag har jag varit tvungen att fixa nya avtal med leverantören för att kunden ville få hemkörning, samt gått med på att åka hem tidigare från jobbet för att sälja till kund på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: