Nära fullinvesterad

Från att ha haft nästan hälften av tillgängligt kapital på sparkontot och en känsla av att jag kanske borde gå in mer på börsen, så känner jag mig nu fullinvesterad, i och med att jag har köpt ett företag för 200’ (min andel). Det finns fortfarande pengar på sparkontot, men inte mer än att det är en bra buffert. Förresten ska vi ju ROT-fixa en hel del med sommarstugan, så vi måste ha kontanter kvar.

Kommer det en ordentlig börsnedgång igen så kommer jag på nåt sätt försöka hitta nya pengar att gå in med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: