Utveckling av utväxling

För tio år sedan var jag endast mycket glad att ha ett jobb.
Jobba per timme och få betalt i lön.

När jag 2005 startade mitt första företag var jag nöjd att hyra ut mig själv och ta betalt per timme. Framsteget var ju att jag fick skattefördelarna av att ta det genom firman, plus extrainkomster förstås.

När jag startade HB år 2008 var målet och visionen att sälja mer automatiserat, men eftersom det krävdes cash att komma igång tog vi även glatt emot jobb som betalade per timme.

Med det tredje företaget var målet en automatiserad inkomst och affärsmodellen är upplagd därefter. Mot detta står dock min strävan att avsluta min anställning, och då måste jag ju dra upp intjäningen maximalt. Större utgifter, för t.ex. inhyrd personal, innebär mindre intjäning, då jag måste ha större omsättning eller fler verksamheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: