Stoppa pressarna – Miljonären bloggar igen!

Jag fick just en kommentar från ”Miljonären” på bloggen Miljonär innan 30.

Jag är så glad att han skrev på min blogg och jag är glad att vi får en uppdatering om hans liv och ekonomi.

Varför bryr jag mig så mycket?

Jo, han är anledningen till att jag började intressera mig ordentligt för privatekonomi, började våga drömma och så småningom startade en egen blogg. Det är också därför min blogg ser ut som den gör, eftersom jag är mest intresserad av att läsa anonyma bloggar som tar upp allt som har med den personliga ekonomin att göra och inte skönmålar eller självcensurerar.

Nu ska jag läsa hans senaste inlägg en gång till och sedan kanske analysera och recensera det i ett nytt inlägg.

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Anonym
    Jan 15, 2013 @ 23:35:30

    Han är LÄTT bästa bloggaren inom genren privatekonomi!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: