Skönt att någon gör karriär

Medan jag är hemma och bränner mina skepp på jobbmarknaden är jag stolt över min fru som verkligen tar hand om sin karriär.

Årets utvärdering har tagit lång tid och hon försökte i det längsta helt omfördela sin anställning istället för att nöja sig med en vanlig löneökning. Jag måste verkligen ge henne att hon är tuff i dessa sammanhang. Även om hon redan har en lön som jag och de flesta andra bara skulle kunna drömma om så nöjer hon sig inte med det utan siktar uppåt.

Nu funkade det inte riktigt som hon ville, men hon fick åtminstone en påstådd maximal lönehöjning med 10%, vilket gör att hon hamnar på 71 500 i månaden före skatt, plus en bonusökning från 40 till 50% av lönen (vid maximal måluppfyllnad).

Angående bonusen så kommer det troligen att betalas ut en sådan för 2012. I hennes fall kan det handla om ca 150 000. Inte alls tokigt.

I mina ögon gör hon en fantastisk karriär! Min roll kommer jag att skriva ett nytt inlägg om. Den är givetvis beroende av hur det ser ut för henne.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Olle Qvarnström
  Feb 24, 2013 @ 23:07:41

  Vilken bransch pratar vi om? Det är verkligen imponerande siffror vi snackar om!

  Svara

 2. jobbochfirma
  Feb 25, 2013 @ 16:55:33

  PR på ett större företag. Visst är det.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: