Månadsrapport, juni 2013

 • Börsen ner 20′ för min del Privatekonomi
 • Ingen lön kom in, det verkar som att det blir en månads eftersläpning efter att jag kom tillbaka från ledigheten
 • Försäljningen i HB var tangerat rekord på ca 60′
 • Försäljningen i eget AB var 11 000

Det är alldeles för hetsigt just nu för att jag ska lyckas hålla samma koll som jag har gjort förut. Jag hinner inte ens laga mina enkla måltider så jag blir tvungen att köpa lunch för första gången på ett och ett halvt år.

Ni märker också att jag nästan aldrig skriver. Det är av samma anledning, livet och företagen har nått gränsen nu, jag blir tvungen att hårdprioritera. Det händer så sjukt mycket just nu, jag önskar att jag hann med att skriva om allt.

Trevlig sommar på er och skön semester!

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kampen Mot Index
  Jul 03, 2013 @ 19:21:19

  Känner igen det där med stressiga perioder. Hoppas du hittar en bra balans mitt i allt.

  Svara

 2. Best
  Jul 10, 2013 @ 12:59:18

  Hej JoF
  Vad kan du ge för tips & råd för en som vill börja med att spara i aktier?
  Jag är (inte än) så insatt i ämnet men vill börja sätta mig in i det och ”studera” under sommaren för att så småningom börja investera i värdepapper. Så all tips & råd uppskattas  Allt från vilken bok som är bra att läsa, vad man ska tänka på när man köper/säljer aktier och vilka aktier ska man satsa på?

  Tack
  Trevlig sommar

  B,

  Svara

  • Chrimatistikos
   Jul 20, 2013 @ 22:26:46

   Börja med att läsa dessa två böcker så har du en bra grund att stå på: Aktie- och fondhandboken av Wilke och när du läst den läser du Tradingguiden av Bernardsson. Dessa är två böcker som väldigt många börjar med och som jag kan rekommendera.

   Svara

  • jobbochfirma
   Jul 20, 2013 @ 22:30:49

   Jag är inte rätt person att fråga om aktier. Allt jag kan göra är att mana till att du är medveten om riskerna och investerar istället för att spekulera.

   Läs The intelligent investor.

   Svara

 3. Erik Johansson
  Jul 15, 2013 @ 21:34:40

  Måste tacka för din sammanställning. Det är verkligen intressant att se hur andra strukturerar upp och kategoriserar sin ekonomi! En nyttig läxa som de allra flesta borde göra och något jag kommer att börja med redan ikväll =)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: