Star struck

Genom en gemensam bekant fick jag träffa och tala med en VD i ett internationellt storföretag. Det var mest trevligt småprat och pågick bara några minuter, men han sa att vi skulle ut och ta en öl ihop nån gång 🙂
 
Det är ju populärt att säga att ”han var bara en vanlig människa” men under den korta stunden kändes det inte så. Det kanske bara kändes som att han var ovanlig för att jag vet att han har mer än 50 000 anställda under sig och tjänar nästan en miljon i månaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: