Månadsrapport, oktober 2013

Jaha, bara en månad kvar tills miljonen ska vara bärgad och det ser lite tufft ut. Jag skulle kunna hjälpa till genom att göra Privatekonomiränteutbetalningar från företaget som är skyldigt mig pengar, men de kanske kommer att behövas i närtid så det är nog ingen bra idé. Över huvud taget ingen bra idé att stressa fram de sista tiorna bara för att klara målet jag satte upp för tre år sedan.

Oktober var lika körig som alla andra månader på senaste tiden, men det har väl inte hänt så mycket i pengaväg egentligen. Bilen och lite barnsaker var redan inköpta sen tidigare, men den del av bilen som togs på kortet hamnade på denna månad.

Jag försökte hyra in en hantverkare för att fixa lite saker och måla om, men eftersom han aldrig fick tummen ur gjorde jag det själv till en total kostnad av 2 000 istället för 14 000.

Försäljningen:

HB: 3 100

AB1: 13 245

AB2: 22 301

Arvodet för styrelsearbetet skulle ha kommit nu men det blir nästa månad istället. Kanske blir det riktigt nära miljonen i alla fall.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Jens
  Nov 03, 2013 @ 01:09:35

  I AB:t borde du boka upp räntekostnader på lånen till dig som ägare då de är avdragsgilla och öka skulden om du inte vill betala ut pengarna. Gör du inte innan du stänger ett bokslut kan du aldrig göra det utan det i efterhand

  Svara

 2. Investerarens.se
  Nov 03, 2013 @ 10:15:40

  Gött! Nu är millen nära. Bra jobbat 🙂

  Mvh
  Investerarens.se

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: