Dags att sluta blogga

På två väldigt påtagliga sätt börjar jag snart ett nytt liv. I och med det blir det nytt fokus och jag tror att det är bäst att jag slutar dela med mig av allt. Nytt barn och nytt jobb skulle vara jättekul att skriva om, men jag tycker inte att jag får tillräckligt mycket tillbaka. Kanske fortsätter jag skriva, men sparar undan det i cyberrymden där ingen kan se det, för att åtminstone ha det kvar själv och möjligen dela med mig i framtiden.

Vi får se om det blir så och vi får se om månadsrapporterna kommer att publiceras. Helt säkert är i alla fall att jag kommer att fortsätta skriva dem, för mig själv, precis som jag gjorde i ett år innan jag började blogga.

Målet, en miljon i nettovärde, har uppnåtts, nästan inom den stipulerade tiden. I samma slag går redovisningen över till att vara gemensam med min hustru. Startvärdet är 2,5 miljoner och vårt mål är 10 miljoner. Väldigt oklart om det kommer att räcka för att leva utan att jobba, det hänger mer på hur och var vi vill bo och vad vi ska göra på den fria tiden, men hur som helst ger det oss en frihet och fler valmöjligheter än de flesta har.

Jag har ännu en hel drös färdigskrivna inlägg som kommer att publiceras, men när det sinar kanske jag har slutat, det märker ni.

Så, lycka till med ert, vi kommer att lyckas med vårt och ha jäkligt kul på vägen!

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Johan
  Nov 25, 2013 @ 09:23:08

  Synd, har uppskattat din blogg! Skulle gärna höra lite mer om dina webbshoppar. Vad har funkat bra? Vad har gått dåligt? Du skrev att köpet av webbshoppen blev en riktigt dålig affär, varför? Hur gjorde du värderingen och på vilket sätt blev den fel?

  Svara

 2. Jonas
  Nov 25, 2013 @ 21:14:22

  Håller med föregående.
  Din och Lundaluppens blogg är dom två som jag rankar klart högst och egentligen är det väl bara er två jag alltid uppdaterat läser.
  Tack för att du har delat med dig får jag väl säga även om jag hoppas att du fortsätter:)

  Jonas

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: