Graf över utvecklingen

Så här ser grafen ut över utvecklingen från 167 000 till en miljon i nettovärde.

Som synes har jag inte attackerat lånen. Faktiskt tvärtom eftersom jag ökade på lånet 2012 för att köpa sommarhuset. Jag har ju haft som inställning att hellre satsa på högre avkastning via aktier istället för att spara in på låneränta. Det syns knappt att skulden sluttar svagt nedåt, men det är studielånets avbetalning på ca 1300 i månaden. Nu lutar jag åt att vi ska bli skuldfria istället. Men jag vet inte…

Privatekonomi (1)

 
Gratisbio - Gratis shopping [Reward]

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kalle kr
  Dec 03, 2013 @ 03:06:01

  Neeeej, tog du bort fb/sosse posten? Ganska spot on o helt retorisk egentligen men förstår att d kan vara känsligt

  Svara

 2. jobbochfirma
  Dec 03, 2013 @ 11:38:12

  Hehe, jag skriver i affekt ibland. Oftast blir det inte publicerat, ibland blir det det, ibland tar jag tillbaka det…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: