Skatteverket gjorde mig till miljonär innan 40!

Som ekonomibloggare borde jag ha bättre koll på vad som skulle komma i skatteåterbäring, men det blev 25 000 kronor, vilket gott och väl puttar mig över miljonstrecket innan jag har fyllt 40.

Som jag har antytt kommer det att rasa in mer pengar närmaste tiden också, så vi är väl på gång mot våra nästa, nu gemensamma, mål i familjen.

För en gångs skull ska jag fira födelsedagen ordentligt och bjuder mina vänner på lite fest. Det går på ca 15 000, vilket givetvis skulle varit otänkbart om jag inte hade mentalt förberett mig på det i något år, för att i hemlighet (tillsammans med er) fira att jag också klarade mitt delmål.

Klarar vi en miljon dollar innan 50 ska vi också fira. En halv miljon pund ska vi ta innan 45. En miljon pund får väl bli till 55 då, men jag får göra en närmare uppskattning för att sätta en tid på dessa delmål.

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. T
  Dec 07, 2013 @ 10:23:18

  Man får gratulera!

  Svara

 2. A
  Dec 07, 2013 @ 18:44:53

  Grattis! Varit så intressant och stimulerande, själva stänger jag och min fru 2013 med ett EK på 3,2. Dock med pensionerna inkluderat. Fyllde 31 i år, står sig dollarn och vi behålla jobb etc så ska inte dollarmiljonär året vi fyller 35 inte va helt orimligt:)

  Svara

 3. Cesar
  Dec 07, 2013 @ 19:42:04

  Bra jobbat.

  Svara

 4. Player
  Dec 08, 2013 @ 13:23:24

  Grattis! Du har nått ett mål som du har satt upp och det är en bedrift. Du har inte bara försökt utan du har också lyckats med det. Du skall vara stolt över dig själv som har hållit ihop och knåpat.

  Jag har också ett mål och det hoppas jag nå inom 18 månader. Men som vanligt, man får ta ett steg i taget 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: