Månadsrapport, februari 2014

Nu var det redan dags igen men denna gång är jag tillbaka och redovisar på rätt dag. Frugan tröttnade på mitt tjat och gav mig tillgång till allt…

Privatekonomi

Fortfarande väldiga obalanser dock, eftersom det inte kommit någon föräldrapeng från Försäkringskassan ännu, dock föräldralön från jobbet plus en hyfsad bonus för frugan. Själv har jag ingen inkomst ännu, men förhoppningsvis till nästa rapport.

Jobbiga utgifter denna månad har varit ca 6 000 till bilen som behövde lite kärlek efter besiktningen. I övrigt har vi definitivt spenderbyxorna på i form av att gå och fika jämt och samt plus lite hämtmat och utemat emellanåt.

Nästa mål är ju en halv miljon dollar (3 500 000 kr). Vi får se hur snabbt vi kan nå det. Har ingen aning förrän det stabiliserats med det nya livet när frugan är hemma och jag jobbar.

AB1 9 500
AB2 9 500
HB 3 500

Riktigt dålig försäljning, men så går det när man inte ger sina företag någon kärlek. Eftersom mitt nya jobb är så viktigt för mig kommer jag bara att låta företagen gå på sparlåga framöver också. Jag har gjort så många fel på vägen att det troligen skulle vara riktigt läsvärt om jag orkade dela med mig av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: