En klubb där jag inte får vara med

Vad sjutton är Founders Alliance? Ja, det frågade jag mig när jag sprang på en länk på nätet. Efter att ha läst lite kort verkar det vara ett slags nätverk för entreprenörer, med träffar, kurser och material. Ganska trevligt men det är ju svårt att få en känsla för ett nätverk man inte hört talas om innan. Sen såg jag att man måste dels ha grundat företaget och ha en årlig omsättning på över 5 miljoner.

Helt plötsligt kändes klubben lite mer exklusiv och jag kände ett sug efter att få vara med, är det inte konstigt?

Alla dessa entreprenörsprogram och böcker jag lyssnar på betonar vikten av att ha förebilder och personer som har gjort något liknande det du vill göra. Tänk att ha tillgång till ett nätverk där man vet att varenda en har lyckats åtminstone i någon mening. En nackdel är annars med öppna nätverk att det springer runt en massa små nissar som jag och vill prata med de stora drakarna, som i sin tur håller sig undan eftersom det inte ligger i deras intresse att bara bli envägsmjölkade.

Som det ser ut för mig just nu kommer jag inte att kunna bli medlem under den närmaste tiden eller kanske någonsin. Men kanske kan ni det, eller kanske känner ni till något annat nätverk som skulle kunna vara aktuellt för oss som ännu så länge är lite mindre. Tipsa i kommentarsfältet.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Zenitas
    Mar 16, 2014 @ 19:42:38

    Bni är ett bra affärsnätverk

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: