70 000 tillbaka på skatten

Jag visste att jag kanske borde ha jämkat eftersom jag var tjänstledig några månader förra året, men jag var lite osäker på hur det skulle bli i slutändan så jag gjorde det aldrig. Sen kom det en annan oförutsedd utbetalning som också drogs hög skatt på, men ändå lät mig ligga under brytpunkten för statlig skatt.

Det blev ändå så att jag ryckte till lite när skatteuträkningen hamnade på 70 papp i min favör…

Nu är det ju inte klart ännu, jag ska ju deklarera också, men det hamnar nog där någonstans. Vad jag ska göra för dem? Nejdå det finns ingen brist på kontanter så lite extra gör inte att jag spenderar mer. In på huskontot bara!

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. cmj
  Mar 28, 2014 @ 10:47:25

  Även om skatteåterbäring är trevligt så försöker jag övertala mig själv att restskatt är bättre (15 000kr) 🙂

  -cmj
  Trading the OMX

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: