Om jag misslyckas med att bli helt ekonomiskt fri

Det är ju inte helt otroligt att livet äter upp mig och mina ambitioner om att ha passiv inkomst som betalar för mitt liv. Men vad händer om jag misslyckas? Jag och frugan har redan sett till så att vi har ett nettovärde på över tre miljoner. Inga investeringar att tala om dock, men ett bra sparande är en fin början.

När vi går i pension kan det ju vara så att vår passiva inkomst ”bara” betalar hälften av våra kostnader, men är det ett så farligt misslyckande? Då kan vi ju gnälla lite mindre på pensionen än vanliga människor. Då har vi verkligen den där guldkanten som folk snackar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: