Nedskalningen börjar

Jag har börjat skala ner mitt liv eftersom det har blivit alldeles för mycket och börjat smälla lite här och där.

Nu har jag lämnat över ordförandeklubban i min bostadsrättsförening, vilket känns bra. Jag har trivts väldigt bra med att sitta i styrelsen och att vara ordförande har varit utvecklande och fått mig att vilja sträva mot en ledande roll inom mitt yrkesliv också. Samtidigt har det varit betungande att få så mycket samtal och mejl angående föreningen. Varje mejl och samtal är inte långt, men det har varit dagligen och det har alltid varit något på gång. Det är lätt hänt om man är som jag att ta på sig sånt och sen inte inse hur mycket tid det egentligen tar.

Ersättningen har ändå varit hyfsad. Förra året fick jag ca 40 000 totalt, men det är inget jag kommer att sakna.

Nästa steg i nedskalningen är att minska butikerna och lägga ner ett AB.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Kampen Mot Index
    Apr 17, 2014 @ 16:49:17

    Ja ibland kan det vara bra att minska på sina uppdrag. Man måste ibland tänka på sig själv och hälsan.

    Kampen mot index

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: