Månadsrapport, maj 2014

Privatekonomi

Jag fick in mina vanliga 32 lappar och frugan fick någon konstig släpande semesterlön på 20 lax extra, så det hoppade upp lite denna månad också, trots att vi betalade en resa för 20 lakan som vi ska göra senare i år. Jag sålde den gamla sportbilen också, för 18 loppor, så nu är det en sak mindre att oroa sig över.

Bara dryga hunkan kvar till dollarhalvmillen nu, gott så.

AB1 9 500
AB2 26 000
HB 34 000

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Jun 01, 2014 @ 11:25:47

  Har du funderat på att räkna med sparad pension(allmän o tjänste)?

  Ratrace

  Svara

 2. frivid42
  Jun 04, 2014 @ 10:55:26

  Jag och ”fry fri vid 42” vill leva så jämställt som möjligt, dock har livets nycker gjort att jag tjänar nästan dubbelt så mycket som frun (trots att hon har samma utbildning och är ungefär lika gammal). Är jätteglad att jag tjänar bra då det gör det lättare på resan mot friheten men jag tycker det är tråkigt att vi har den traditionella uppdelniningen där jag tjänar mer. Tycker därför att det är så coolt att din fru är den som drar in de ‘stora’ pengarna i er familj!!

  Svara

  • jobbochfirma
   Jun 08, 2014 @ 16:16:26

   Det gör inte något att ni har den ”traditionella uppdelningen” så länge ni lever på ett jämställt sätt vad gäller arbetsfördelning och beslut. Det är dock bra att det finns exempel på det omvända, typ som hos oss, och att det också kan funka.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: