Månadsrapport, juni 2014

Privatekonomi (2)

Lönen någon tusenlapp mindre än vanligt pga sjukdom. 64 papp ramlade in i skatteåterbäring. Har shoppat galet mycket småsaker och betalat två långa resor vi gör senare i år, så det har även rasat ut pengar.

Var ganska bra driv i företagen denna månad, särskilt det som är mest säsongsberoende. Väldigt mycket fakturerat, vilket inte syns i denna månadsrapport där jag bara redovisar det som säljs via webbshoppen. Igår lade jag 10 fakturor på lådan värda sammanlagt 44 000.

Är gravt överbelastad och har aldrig behövt semester så mycket som nu.

AB1 12 000
AB2 24 000
HB 41 000

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: