Så handlar jag nu

Sparsamhet är en dygd, det tycker jag verkligen, men man ska inte blunda för fallgroparna till dumsnålheten.
Ibland försöker jag göra research på bästa pris och bästa prisvärdhet på olika produkter, men jag blir oftast så översköljd av motstridig och svårtolkad information att jag inte är ett dugg visare efter det.

Nu provar jag en annan taktik. Igår var jag på Kjell&Company, en butik jag föredrar för deras kompetenta kassaservice. Jag hade väldigt mycket att göra på kort tid så det var skönt att bara rapa upp min lista på 6 olika artiklar och fråga vilken den bästa var av varje. Ingen mer tanke än så ägnade jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: