Inte längre sportbilsägare

Under hela min spar- och bloggresa har jag ägt en sportbil, vilket kanske är lite konstigt. I och för sig var det en gammal och ganska billig bil men det går ju lite emot min strävan i att vara återhållsam och ha praktiska saker.

Nu har jag i alla fall fått den såld, vilket jag är mycket nöjd med! När jag köpte vår familjebil bjöd de 5 000 för den gamla på bilfirman men jag lyckades få 18 000 privat.

Frugan gillar papperspengar så vi kom överens om att alla papperspengar är hennes och alla digitala är mina… Vidare ska jag ge henne 5 000 i kontanter varje månad och i gengäld få hela hennes lön 🙂

Jag gillar ju siffror på en skärm men det är något speciellt med papperspengar. Jag upptäckte också att det var en gräns på 10 000 i insättningsautomaterna och att man var tvungen att fylla i speciella blanketter om pengatvätt när man sätter in på ett bankkontor…

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna
  Aug 15, 2014 @ 21:37:32

  Haha, snyggt byte där med pengarna! Dessutom lät det som ni bägge blev nöjda 🙂

  Svara

 2. jobbochfirma
  Aug 16, 2014 @ 09:58:39

  Allt är bådas ändå så det har ju ingen betydelse, men lite kul var det när hon sa så.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: