Månadsrapport, oktober 2014

Privatekonomi

Ännu en minusmånad vilket börjar kännas trist. Anledningen är att jag nu inte har en inkomst under pappaledigheten resten av året, och att det fortfarande var lite efterdyningar från den stora semesterresan. Frugans 49 000 netto var det som kom in, vilket naturligtvis ska räcka gott och väl i vanliga fall. Dags att jag tar tag i familjens ekonomi igen och stramar upp budgeten lite.

Omsättningen har dykt i företagen av förklarliga skäl. Ett företag håller på att läggas ner (mer om det) och de andra två har fått klara sig bäst de kan utan någon marknadsföring på bra länge. Snart har jag åtminstone näsan över vattenytan för att kunna göra saker bättre igen.

Försäljning på webben:
HB 1 000
AB1 8 500
AB2 6 500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: