Nu har vi en herrgård med sjötomt

…över helgen.

Sorry för det dåliga skämtet med rubriken, men det är en lite rolig historia som visar skillnaden mellan min frus och min syn på pengar.

Min frus gamla vänner skulle komma på besök från utlandet och jag fick i uppdrag att hitta ett bra hus att hyra i södra Sverige. Efter idogt sökande hade jag några förslag som min fru och de andra övervägde. Efter någon vecka skickade min fru ut ett förslag på ett helt annat hus, som vännerna godtog direkt. Det var en herrgård för 25 000 för fyra nätter.

Jag måste alltså äta matlåda i ett år för att spara in vår del av detta boende.

Men vet ni vad, det är okej, men man blir ju ingen Günther direkt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: