Livet är härligt!

Jag trivs bra med att inte jobba!

Är alltså hemma med knodden nu och vi har det superbra om dagarna. Frugan fixar på morgonen innan hon går till jobbet, vilket är bra för jag är ganska trögstartad och vill gärna sitta ifred och dricka kaffe om jag kan få välja. Sedan leker vi lite och gör oss färdiga att gå ut. Promenad på 15 minuter till firman, och precis när vi kommer fram somnar lillkillen så att pappa kan jobba. River av allt på ca 30 minuter och hastar sedan, med sonen fortfarande sovande, vidare till öppna förskolan för sångstund.

Det är för väl att omsättningen gått ner ordentligt och jag har lagt ner en butik, annars hade det inte hunnits med på 30 minuter.

Efter mat och mer lek på öppnis promenerar jag hem på en halvtimme och har jag tur somnar han inte förrän vi kommer hem. I så fall får jag en timme till att gör hushållsbestyr och kanske få en kopp kaffe till. Lite utomhuslek och kanske en promenad till, men vid fyratiden är det dags att börja tänka på vad jag ska göra för mat tills frugan kommer hem vid fem.

När middagen är slut och jag har städat undan i köket för andra eller tredje gången för dagen är jag ganska trött och vill helst smita undan och lyssna på ljudbok och grotta ner mig med datorn.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anna
  Maj 18, 2015 @ 10:12:10

  Det låter härligt! Och nästan så jag kunde skrivit det. Var hemma med barnen tills de var 3½ och 2 år gamla. Bästa investeringen någonsin!

  Svara

 2. jobbochfirma
  Maj 18, 2015 @ 23:44:35

  Oj, det var inte dåligt! Skulle gärna höra hela din historia Anna!

  Svara

 3. Anonym
  Maj 19, 2015 @ 21:41:35

  Det ljuva livet. Man blir ju inte så sugen att gå till jobbet efter att ha läst det där:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: