Ett annat slags spartips

Vi har ett fantastiskt inflöde av pengar och väldigt goda framtidsutsikter, så istället för att enbart spara  pengar försöker vi nu så mycket som möjligt spara tid för att frigöra oss själva från lågnivåuppgifter till att istället ha mer energi för karriärerna och mer tid för familj och umgänge. Här är sakerna som vi just nu spenderar lite extra pengar på:

Byggare – Vi bygger ut sommarhuset och gör inte ett handtag själva

Hantverkare – Småsaker som ska fixas i lägenheten gillar jag i och för sig i viss utsträckning att göra själv, men en hantverkare gör det så mycket snabbare och bättre. Inte billigt dock.

Handla mat – Jag är väldigt effektiv när jag veckohandlar men inget slår att handla via nätet. Jag kan ta min standardbeställning och betala och ha gjort allt från kontorsstolen på 5 minuter.

Städning – Vi funderar på att köra oftare men just nu har vi i alla fall djuprengöring två gånger i månaden.

Erbjudanden – Jag nappar nästan inte på några erbjudanden, av den enkla anledningen att det inte lönar sig tidsmässigt att jaga någon femtioöring per liter bensin eller lite rabatt på blöjor, ifall det innebär att man måste frångå sina rutiner och åka lite extra eller styra om fokus för att bara komma ihåg det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: