Hur slösaktig är din partner?

Jag säger inte att min fru är slösaktig men igår köpte hon en dyr flaska vatten på ett kafé, men öppnade den sedan inte ens, så den följde med hem.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nasenmann
  Jul 21, 2015 @ 08:12:53

  Hm…
  Som utomstående kan detta beteende tolkas som typiskt kvinnlig passiv aggressiv med okänd orsak.

  Härhemma har vi likadant uppfattning om finansiella prioritering när det gäller stora belopp.

  Prioritering för småbelopp kan nog skilja en hel del. Min sambo fnyser ibland åt mig hur mycket tid jag lägger på t.ex. biltemaprylar eller bloggläsning fast jag borde tagit han om den mycket roligare tvätten städningen eller maten.

  Viktigast av allt är nog att respektera varandras olika prioriteringar och minimera bråk om småsaker som i längden sliter ohygglig på förhållandet.

  Svara

 2. Eva
  Jul 22, 2015 @ 15:12:21

  Precis sådana onödiga småutgifter har jag tidigare också lagt ut pengar på. Jag köper fortfarande ofta en flaska vatten när jag handlar som jag kan dricka på vägen hem. Numera är jag en riktig snål-nörd som har kaffe med mig, matsäck om jag blir borta över lunch (har köpt en matlåda med fryslock-ytterst praktiskt) och tycker det är snuskigt dyrt om jag måste äta ute på restaurang.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: