Kan du tänka dig att jobba med IT?

Jag vet inte om begreppet IT blir mer relevant eller mindre relevant när nästan allt berörs av det, men faktum kvarstår att det som så säkert skulle bli framtiden är nu dagens arbetsmarknad och framtiden är utvecklingen av IT.

Själv jobbar jag inom IT-branschen och har så gjort sedan 2001. Att det finns jobb är helt klart, även för en medelmåtta som jag, men är man en av alla stjärnor jag träffar dagligen betingar man sannerligen ett högt värde.

Inom det vida begreppet IT finns det en nästan oändlig jungel av områden, och i varje område finns det experter och oftast ett skriande behov efter fler. När specialiseringarna är så många och industrin växer så snabbt krävs det faktiskt inte så mycket att klassas som expert. Välj din nisch och satsa hårt ett tag så är det plötsligt du som är experten!

Gör mig en tjänst och ta en titt på www.olingo.se

Själv vet jag nog inte vad det är men de söker nu de skarpaste konsulterna inom IT Service Management.

De sträckte ut en hand och bad mig tipsa er läsare om deras verksamhet, så om ni bara är lite nyfikna, ta ett par minuter och kolla vad det är.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Utdelningsseglaren
    Aug 25, 2015 @ 21:42:56

    Har varit inne på sidan nu. Roligt namn de har med ”personlig tränare” inom IT service management 🙂 Har jag aldrig sett förut.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: