Månadsrapport, oktober 2015

månadsrapport

Denna månad tog jag mina första VAB-dagar, vilket påverkade inkomsten en aning. Annars har vi köpt ett par vitvaror, men det syns nog i nästa månad, då vi betalar av kreditkortet. Var tvungen att lägga ut 12 000 för mitt vilande AB också, då preliminärskatten inte var riktig, men det kommer väl tillbaka någon gång. Jag tänkte redovisa budget och utfall också, men det kommer i separat inlägg när det är klart.

Köpte lite mer aktier men det studsade tillbaka lite för snabbt på botten så det är ändå bara en kvarts miljon investerat, resten på sparkontot (och i obelånade boenden förstås). En milstolpe jag ser fram emot är att ha en miljon i obundna tillgångar. Har haft det förut men då med belånad bostad.

Dålig nätförsäljning, särskilt med tanke på REA i AB2.

AB1 6700
AB2 11500

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: