Köper mig själv

Om mina optioner omvandlas till aktier kommer jag att äga ca 1,5 mig själv. Alltså andelen som jag äger av bolaget motsvarar 1,5 anställda, vilket i ett roligt men intetsägande sätt att se på det gör att jag äger mig själv och lite till. Kul va?!

Nja, som sagt är det ganska intetsägande, särskilt när det gäller just personer och när det gäller konsultbolag. Nu är jag inte särskilt bra på redovisning men om jag kollar på “summa tillgångar” skulle mitt kommande innehav vara värt 1,1 miljoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: