Mörkertrötthet

Jag har en lång historik av mörkertrötthet. Värst var det nog på gymnasiet då jag hade hög frånvaro och mycket sjukdom, med mycket låg produktivitet även däremellan.

Det har följt med senare i livet, även om jag kanske inte har erkänt det. Tycker inte att jag har märkt av det de senaste åren men dessvärre har det kommit tillbaka nu. Jag drar mig nu till minnes att jag inte har arbetat vid denna årstid de senaste två åren! Förra året var jag barnledig och året innan var jag mellan jobb i över tre månader. Då var det alls inte lika påtagligt som när man måste stirra in i en skärm och skapa sin produktivitet. Kändes mycket enklare när jag höll på med min egen firma eller när jag tog hand om barn. Jag var väl dels mer motiverad men arbetsuppgifterna presenterade sig lite mer självklart också på nåt sätt.

Nu kämpar jag vidare. Lite trött men åtminstone inte sjuk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: