Stålmagen tar en för laget

Idag åt jag en laxbit till lunch som jag ärligt talat inte vet när min fru tog upp ur frysen. Men jag mår fortfarande bra en timme senare och jag tror att jag under de senaste åren har byggt upp en tolerans mot lite fler bakterier i maten. Kanske har det hjälpt till att jag lärt mig äta surströmming, vem vet.

Jag kan i alla fall vara glad att kunna spara pengar och matlagning åt familjen genom att offra mig på tvivelaktig mat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: