Rikast och högst inkomst bland ekonomibloggare

Av de som bloggar om privatekonomi och är öppna med inkomst och nettoförmögenhet, skulle det vara kul att göra en “topplista”.

Det finns säkert ett tusental aktiva ekonomibloggar och givetvis följer jag inte alla, så jag behöver hjälp att få tips om de “rikaste”.

Den jag följer som har högst förmögenhet är ChansarMest, med ett depåvärde på ca 7 miljoner, men också lite bostadslån. Hushållets bruttoinkomst lär vara ca 100 000/mån. För övrigt en mycket underhållande blogg!

Just för hushållets inkomst ligger vi själva ganska bra till tror jag. Själv följer jag ingen som slår vår “normala” månad. Dock kretsar allt kring barnen nu och jag har gått ner i tid, men enligt våra avtal har vi ca 130 000 i bruttolön plus bonus som senaste åren har varit ca. 300 000 brutto. Teoretisk årslön är alltså drygt 1,8 miljoner.

Snälla snälla, ge mig tips på bloggare med hög inkomst eller förmögenhet. Det är ju roligare att följa dem med lite bevisad kapacitet.

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Chansar mest
  Feb 04, 2016 @ 21:41:41

  Tack för det vänliga berömmet!

  När det gäller störst depåvärde så går det fort i hockey – trots att jag nettoköpte aktier under föregående år för nästan 900 000 kronor så är jag ned med det dubbla sedan toppen i april 2015.

  Mvh//Cm

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: