Gick visst lite fort det där…

Att jag är odiciplinerad och skjuter från höften visste ni redan, men jag gick väldigt snabbt från 0 till 700 papp investerat och när det kändes som att den stora kraschen var påbörjad kändes det inte helt bra. I och för sig sa jag redan innan på bloggen att jag var redo att belåna lägenheten igen för att investera, men det var inte förankrat med fru JoF…

Idag studsar det upp rejält och redan i öppningen förvandlades min 80000-kronors förlust till drygt 50000. Men det går säkert ner snart igen. Jag vilar på hanen och tittar lite närmare på vilka pengar som kan komma in framöver. Inga stora utgifter planerade, och frugans bonusar kommer förhoppningsvis inom ett par månader. Är vi ner en 10% till ska det köpas för allt. Har det stigit väntar jag nog lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: