Söder suger

Inlägget skrevs för snart två år sedan. (Men Söder suger fortfarande)

Har inte ens varit på Söder i en vecka men är ändå trött på den likriktade individualismen och den hejdlösa coolheten. Man bör inte döma bara för att folk är olik en själv men hur kan så många plötsligt älska pulled pork och skägg? Råkade betala 140 spänn för en lunch bara för att ”sides”, som det heter här, var en förutsättning för en lantis som jag att bli mätt.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lantis #2
  Feb 07, 2016 @ 16:02:20

  Hej JoF.

  Ville tacka för en bra blogg. Har följt dig ett tag men inte kommenterat förut.

  Ja visst är det gulligt med fårskocken på Söder som ändrar intressen kollektivt…

  Svara

  • jobbochfirma
   Feb 07, 2016 @ 16:19:18

   Tack!
   Jag försöker ha ett öppet sinne för att folk kan vara olika mig, men det är nog deras självgodhet som stör, att de tror att de är så goda, så smakfulla, så öppensinnade, när de i själva verket är homogena och uteslutande, med svår åsiktsinavel.

   Svara

 2. Snålcoachen
  Feb 08, 2016 @ 23:50:17

  Haha, vill bara säga att jag läste detta med stor behållning. Även kommentaren + JoF´s svar ovan. Jag undviker med alla medel att åka till söder. Tyvärr flyttar en del av dem ut till där jag bor när de har tröttnat på att ha barn i trehjulingsåldern inne på hårt trafikerade stadsgator.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: