Månadsrapport, februari 2016

februari 2016

Nu blir det lite större rörelser i min månadsrapport eftersom jag har lite mer på börsen. I övrigt hade jag väldigt låg lön igen på grund av min skuld till min arbetgivare, vilken nu är avbetald.

Annars rullar livet på och äntligen närmar vi oss fyramiljonersstrecket! Frun trodde att bonusen skulle komma nu men det blir vid nästa lön istället, så om inte min portfölj faller med en tredjedel i mars så kommer vi över fyra miljoner vid nästa månadsrapport.

Försäljning, nja jag har inte gjort någon kampanj eller nåt denna månad så det är inte bra, men i alla fall…

Nätförsäljning
AB1: 8 000
AB2: 2 000

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Anders Pengaregn
    Mar 01, 2016 @ 12:14:47

    Hallå där och tack för en bra blogg!

    Räknar du in ditt hus värde under eget kapital?

    MvH Pengaregn