Ett misslyckat uppdrag och en fantastisk möjlighet

Jag var tvungen att hoppa av mitt uppdrag. Arbetssituationen var inte bra och projektet hade kantrat en aning. Jag tror att de behöver någon annan typ på min position så jag bad att få sluta.

Det tog bara tre dagar så hade mitt konsutbolag bokat upp en intervju för ett nytt uppdrag. I stor konkurrens valde de sedan mig, vilket är fantastiskt roligt.

Egentligen sa jag till min chef att jag sökte ett lätt uppdrag där jag kunde bygga lite självförtroende, men när jag var på intervjun blev jag eld och lågor över att få åta mig detta superviktiga projekt som riskerar nedläggning.

Det är första gången jag är ledare på riktigt, med ett helt gäng direkt underställda mig. Nu är det upp till bevis. Klarar jag detta är min CV fixad för resten av min karriär.

Mitt kommande lönesamtal blir också mycket trevligare i och med detta. Istället för att bara ha ännu ett halvt misslyckat projekt i bagaget har jag nu en ledarroll i ett prestigeuppdrag som jag blivit utvald till i mycket stark konkurrens.

Men som jag råkade säga till min chef, i jämförelse med min fru är mitt jobb mer som en billig hobby 🙂

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Apr 11, 2016 @ 13:01:39

  Tror knappast det är rätt taktik att skrävla över sin ”supervälbetalda” fru. Låg profil passar bättre 😉

  Svara

 2. mrhundraprocent
  Apr 11, 2016 @ 21:10:39

  Hej.
  Varför är det så många inlägg som inte gå att kommenterar? Vissa inlägg ser jag ju att kommentarsfunktionen är stängd, men vissa står inget alls, men de går ändå inte att kommentera. Tänkte lägga en kommentar under ”Man kanske dör imorgon”, men det går inte.

  MVH

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: