CSN igen

Med 0,6% ränta på CSN-lånet och med ett visst aktieintresse känns det ju galet att betala av den skulden, men det hade å andra sidan varit gütt att vara HELT skuldfri äntligen, efter att ha tjatat om det så länge.

Har varit nära många gånger, men det kändes så fel att, när jag har så låg inkomst, ta “frugans pengar” och betala av mitt studielån. Jag bestämde mig för att betala av det först när min bonus kommer, förhoppningsvis 2017 eller annars 2018.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Baltazar
  Apr 16, 2016 @ 17:05:35

  Förstår din känsla men är ditt sug efter rikedom större än en skön känsla av att vara skulfri bör du låta bli.

  Alternativt kan du skriva över lånet till mig och betala av till mig istället 😉

  Svara

  • jobbochfirma
   Apr 19, 2016 @ 22:03:57

   Jag förstår hur du menar och hittills har jag agerat därefter, men tänk på att det blir en mindre och mindre del av vår ekonomiska värld. Just nu är 118 000 knappt tre procent av vårt nettovärde. Med en så liten del av ekonomin utgör omaket att ens ha ett lån en kanske mer betydande andel…

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: