Ett underbart, underbart liv!

Mina pengadrömmar och stora planer har till viss del grundats i att vilja byta liv, att inte vara bekväm eller nöjd med det jag hade. Så var det definitivt när jag startade mitt första företag och när jag började spara.

Nu har vi väl i och för sig minst lika många drömmar fortfarande. Vi vill gärna bo större, ha lite mer tid, frun vill ha mindre stress på jobbet och liknande, men när vi stannar upp och tänker efter känner vi oss fantastiskt lyckligt lottade tacksamma över livet vi har.

Det som gör det så enkelt för oss att känna oss nöjda och tacksamma är att vi har alldeles underbara barn som ger oss glädje och distans varje dag!

Men barnen är också en extra morot att bli fria från arbetslivet. Sju år är lång tid när man tänker på framtiden, men tänk om vi kan vara fria när lillan börjar skolan, det hade varit ganska ovanligt och speciellt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: