Förmögenhetsutvecklingen, grafiskt

Här ser ni min och sedemera vår förmögenhetsutveckling sedan jag började ta min ekonomi på allvar vid 36 års ålder.

Det stora hoppet i januari 2014 kommer av att det var då jag slog ihop min och frugans finanser på papperet, samtidigt som jag uppvärderade lägenheten för första gången. Jag ville nå första miljonen genom att följa min plan, som inte innefattade fruns inkomster eller värdeökningar på boende.

Jag är inte lite stolt över denna utveckling, särskilt med tanke på att vi lever gott och har fått två barn sedan början av 2014.

utveckling

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. kristina http://startaommittilivet.blogspot.se/
  Maj 06, 2016 @ 07:50:29

  bara att gratulera=) jag blir så peppad för egen del att kämpa och härda ut…..

  Svara

  • jobbochfirma
   Maj 06, 2016 @ 12:26:17

   Bra, upp till en miljon hade jag en högst vanlig inkomst. Sen tillkom min fru som spelar i en helt annan liga vilket gör att vi kan nå våra mål även utan företagande, aktieklipp eller extra hårt sparande.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: