Jobb (och firma)

Sedan jag startade bloggen 2010 har det hänt så otroligt mycket att jag borde ha bytt inriktning på bloggen flera gånger utifrån vad originaltanken var.

Det som är nytt de senaste månaderna är att jag för första gången i mitt arbetsliv (åtminstone sedan mitt första riktiga jobb efter högskolan) har en jobbstolthet och ett jobb som jag verkligen trivs med och där jag tycker att jag bidrar!

Jag har fått chansen att leda i ett högprofilprojekt och det är så fantastiskt kul att jag önskar att jag kämpat hårdare för 15 år sedan, så att jag skulle ha fått denna chans tidigare och därmed haft en mycket roligare karriär. Eller också är det jag som äntligen är mogen för ett viktigt uppdrag.

Firmorna går fullständigt åt skogen samtidigt, så jag önskar att de bara kunde försvinna, tillsammans med lager, bokföring och kunder.

Att få uppskattning från chefer och medarbetare ger en fantastisk känsla och jag börjar tänka i banorna om att bygga nätverk, sköta mitt personliga varumärke och komplettera mitt CV.

Hade jag inte haft familjen hade jag heller inte haft något emot att jobba 60 timmar i veckan, men jag ligger kvar på mina 32. ,

Att vara entreprenör är verkligen något att stå efter, men jag hoppas att alla förstår hur mycket möjligheter som finns att göra karriär där ute!

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Oskar
  Jun 23, 2016 @ 20:16:00

  Vad är det för firmor du fortfarande har kvar, sålt allt inom e-handel?

  Svara

 2. Oskar
  Jun 24, 2016 @ 10:39:25

  Generar butikerna några pengar eller hur kommer det sig att du inte lagt ner dom om du inte känner någon glädje för dom?
  Har följt din blogg ganska länge och har ett vagt minne av att du hade någon butik med mobiltillbehör, stämmer det eller blandar jag ihop dig med någon annan?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: