Månadsrapport, augusti 2016

Capture

Lite lägre inkomster än normalt (55 000) tillsammans med kortbetalning från sommarens utsvävningar gjorde nog att det blev negativt sparande denna månad. Å andra sidan gick börsen upp så vi fick hyfsade siffror ändå. De lägre inkomsterna då jag tog ut föräldrapenning i sommar istället för semester. Min fru tar ingen föräldrapenning men däremot får hon föräldralön från sitt jobb.

Butikerna har varit stängda över sommaren så jag redovisar ingen försäljning där.

Den drömlika och mardrömslika tillvaron det kan vara att ha småbarn gör att det ibland känns som man hasar sig fram i dyn och bara försöker överleva. Då är det trevligt att se att under tiden som världen springer på och man inte får något gjort så blir vi i alla fall lite rikare.

Stirrar lite för mycket på mina optionsuträkningar, men jag måste ha något att se fram emot, något som tar oss ett ordentligt steg närmare friheten. Eftersom vi som familj inte längre är så bra på att spara känns det lite trögt med framstegen, men å andra sidan har vi bonusar och optioner att se fram emot som är få förunnat.

Uträkning för när decamiljonen nås:
Metod 1: 2021-02-01
Metod 2: 2025-06-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: