Utvecklas eller dö

Om man inte går framåt så går man automatiskt bakåt, tycker många. Alltså, om man i vardagen känner att allt är sig likt och inget utvecklas så känner man sig lätt hopplös.

Det kan kännas ganska jobbigt då man börjar bli till åren, särskilt som gammal idrottare, då det är mycket som aldrig kan bli lika bra igen. Sen kan man hitta en ny sport och utvecklas snabbt, precis som när man var ung. Men sen kommer platån och man undrar om det var värt allt slit, nu när man bara kan se fram emot att det troligen går åt fel håll.

När det gäller pengar behöver det inte gå åt fel håll när man blir äldre. Men småbarnsåren kan vara tuffa. Det är ganska tufft mentalt emellanåt, då det känns som man bara klarar att ha näsan över vattenytan och inte orkar ta hand om sig själv ordentligt eller starta några projekt utanför familjelivet.

Därför är jag så glad att vår förmögenhet rör sig åt rätt håll i allt detta. Jag känner att även om jag knappt hinner andas och titta framåt så blir vi lite rikare för var dag och vi fortsätter att ta ordentliga kliv mot vårt slutgiltiga mål.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Anonym
    Aug 20, 2017 @ 12:11:28

    Bra skrivet

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: