En miljon på lönekontot, igen

Äntligen damp pengarna från husförsäljningen in på kontot, vilket gjorde att det ett tag var över 1,2 miljoner på lönekontot igen, inte mer än ett halvår sedan förra gången (lägenhetsförsäljningen).

Nu har vi ca. 2 000 000 på sparkonton, alltså helt oinvesterat. Dels är det som vanligt lite kymigt att slänga in allt på börsen på samma gång, ni vet, sprid investeringarna över tid och allt sånt… Men vi betalar heller inte av mer på lånet just nu eftersom pengarna kommer att behövas till optionslösen i vår.

Någon gång i vår är det alltså förhoppningsvis (man vet aldrig med börskursen) dags att lösa in andra omgången av optionerna, vilket går på ca. 1,3 miljoner. Sen är det bara ett år kvar till nästa inlösen, vilket går på ännu mer, så nog behövs det pengar alltid.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ekonomitankar
  Sep 26, 2017 @ 06:20:22

  Vi väntar också på att en fastighetsförsäljning ska gå igenom, allt ska bara överklagas i alla instanser. Men längtar tills en stor summa hamnar på kontot.

  Svara

 2. Ekonomitankar
  Sep 26, 2017 @ 20:06:43

  Självklart! Ett antal millar in på kontot är stort och viktigt.
  Men fastigheten ligger i ett område som ska detaljplaneras och det överklagad i instans efter instans. Men väntar ivrigt.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: