Månadsrapport, oktober 2020

Lite aktier blev tvunget kontanter, så nu är det alldeles, alldeles för mycket i depån och på sparkontona. Eftersom jag är så kass på aktier har jag bestämt mig för att hitta fondförvaltare jag gillar och litar på.

Kan ni tipsa mig om några?

Dessa fonder har jag nu:
Spiltan (inte en fond, men ändå)
TIN Ny Teknik
Avanza World Tech by TIN
Didner & Gerge Small & Microcap
Didner & Gerge Småbolag
Lancelot Avalon B


3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kristoffer
  Nov 05, 2020 @ 10:04:14

  Kör Spiltan Invenstmentbolag och är väldigt nöjd!

  Svara

  • jobbochfirma
   Nov 05, 2020 @ 11:04:43

   Ja, det är nog inte så dumt. Just nu utgör Investor och Industrivärden 50% tillsammans. Dessa två betalar man bara en mindre premie för, gentemot substansvärdet, annars är min invändning mot svenska investmentbolag just nu att man betalar en stor premie för de flesta.

   Svara

   • Kristoffer
    Dec 15, 2020 @ 09:43:40

    Det är jag helt enig i men över tid borde detta ge en väldigt bra (över)avkastning för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: