Månadsrapport, november 2020

Ett ordentligt hopp som kan förklaras med personaloptioner som föll ut. Nu har jag dock inga såna kvar, så jag får sätta mitt framtidshopp till annat. Har på tok för mycket kontanter, vilka jag investerar kontinuerligt i Spiltan och olika fonder. Vill inte smälla in allt på en gång bara.

Det tog oss också över en ny miljongräns, vilket firades på restaurang som traditionen bjuder.

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kristoffer
  Dec 15, 2020 @ 12:56:28

  Är det de optionerna som du har köpt och skrivit om för en del år sedan? Om ja så är det väldigt kul att det föll väl ut! Kul också för oss som har följt med på diskussionerna och fått ta del av dina tankar samt också resultatet nu.

  Svara

  • jobbochfirma
   Dec 19, 2020 @ 22:17:51

   Hej Kristoffer! Ja, det är de optioner jag brukade tjata om. Det var väldigt spännande att äga ett instrument med sån fantastisk potential. Det är väl ungefär sånt som gjort många vanliga IT-människor i Silicon Valley väldigt rika.

   Lite tråkigt att bli av med dem. Det var nämligen de sista och nu har jag ingen härlig lottsedel längre. Men jag klagar inte, de föll väl ut och totalt blev det nästan en och en halv miljon, på 4 år, efter skatt.

   En lärdom är i alla fall att inte bortse från såna program, som de flesta av mina kollegor gjorde. Jag kommer definitivt att väga såna tungt vid min nästa anställning.

   Svara

 2. Kristoffer
  Dec 15, 2020 @ 14:03:54

  Kul att dem löste väl ut! Är det dem vi har följ dina tankar om genom åren?:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: